مداخله پیاده سازی شده در ارتقای مولفه «انگیزش» و «مهارتهای رفتاری» تأثیر معنیداری داشت.
اندازه اثر مداخله پیاده سازی شده برای مولفه اطلاعات و رفتارهای رعایت رژیم غذایی «کم» بود.
الگوی اطلاعات-انگیزش- مهارتهای رفتاری میتواند به عنوان مبنایی برای توسعه و پیاده سازی برنامههای ارتقای پایبندی به رژیم غذایی در میان بیماران مبتلا به HIV/AIDS کاربرد داشته باشد.
بیماریهای شایع جوامع امروزی کبد چرب است که طیف گسترده ای از استئوهپاتیت تا سیروز کبدی را شامل میشود، که در صورت درمان نشدن میتواند منجری به برخی از بیماریهای قلبی و در نهایت منجر به مرگ فرد میشود.
کبد چرب از طریق برخی از مسیرهای سیگنالینگ از جمله APELIN/APJ میتواند باعث آسیب و فیبروزه شدن قلب شود.
گنجاندن پروبیوتیک ها در رژیم غذایی افراد به همراه انجام تمرینات تناوبی شدید، میتوانند از طریق بهبود میکروبیوتای روده، کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب، کاهش میزان چربی بدن و از طریق سیستم رنین-آنژیوتانسین از بیان این مسیر جلوگیری کرده و به بهبود افراد کمک کنند.
همکاری دانشگاه و صنعت غذا، علیرغم پتانسیل بالای آن در توسعه پایدار و نوآوری، با موانع متعددی در ایران روبرو است.
تفاوتهای بنیادین در فرهنگ سازمانی و اهداف دانشگاه و صنعت، همراه با بروکراسی پیچیده و کمبود زیرساختهای مناسب، از جمله عوامل بازدارنده در ایجاد تعامل پویا و مؤثر بین این دو نهاد محسوب میشوند.
شکاف عمیق بین نیازهای واقعی صنعت و خروجیهای دانشگاهی، به همراه موانع قانونی مرتبط با مالکیت فکری و تجاریسازی ایدهها، از دیگر عوامل محدودکننده همکاری مؤثر بین دانشگاه و صنعت هستند.
توسعه فرهنگ همکاری بین دانشگاه و صنعت، مستلزم تلاش مشترک تمامی ذینفعان، به ویژه دولت، است.
مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ میباشد.
فرم تعهد نویسنده
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند.لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.