[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
IFRAME

..
:: خوش آمدید ::

AWT IMAGE

شاپا: ۷۷۵۶-۱۷۳۵

شاپای الکترونیکی: ۰۶۹۴-۲۲۵۲

عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی
مشاور: محمدرضا خوش فطرت

مدیر اجرایی: سید محمد حسینی

ویراستار انگلیسی: دکتر رامین مظاهری نژاد فرد

ویراستار فارسی: دکتر مریم پورثانی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: ۴۷۴۱-۱۹۳۹۵ ، تلفکس: ۲۲۰۸۶۳۴۷-۰۲۱

:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 20، شماره 1 - ( بهار 1404 ) ::
  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • کاهش فعالیت بدنی و تغذیه با غذای پرکالری عامل چاقی است.
  • چاقی با افزایش 155miR- و کاهش فعالیت C/EBPβ منجر به کاهش فعالیت عوامل اصلی بالا دستی قهوه­ای شدن بافت چربی مانند
     
    PGC-1α می­ شود.
  • ال­کارنیتین با کاهش 155miR- و HIIT با عدم تغییر 155miR- منجر به افزایش C/EBPβ و PGC-1α عامل اصلی قهوه­ای شدن بافت چربی سفید شدند.
  • همزمانی ال­کارنیتین و HIIT تأثیری بر عوامل قهوه­ای شدن بافت چربی نداشت.
  • مصرف کالری ناشی از تمرین و همزمانی آن با ال­کارنیتین منجر به کاهش وزن شد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • مصرف مواد‌ غذایی فوق فراوری شده و فراوری شده با ابتلا به کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ارتباط دارد.
  • مصرف غذاهای فوق فراوری شده، صرف نظر از کل کالری دریافتی، سلامت کبد را در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 به خطر می‌اندازد.
  • میزان استئاتوز و نمایه توده بدنی در بیماران دیابت نوع 2 با کبد چرب بالاتر از بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 بدون کبد چرب است.


  |   نکات برجسته
  • مداخله پیاده سازی شده در ارتقای مولفه «انگیزش» و «مهارت‌های رفتاری» تأثیر معنی‌داری داشت.
  • اندازه  اثر مداخله پیاده سازی شده برای مولفه اطلاعات و  رفتارهای رعایت رژیم غذایی «کم» بود.
  • الگوی اطلاعات-انگیزش- مهارت‌های رفتاری می‌تواند به عنوان مبنایی برای توسعه و پیاده سازی برنامه‌های ارتقای پایبندی به رژیم غذایی در میان بیماران مبتلا به HIV/AIDS کاربرد داشته باشد.

  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • بیماری‌های شایع جوامع امروزی کبد چرب است که طیف گسترده ای از استئوهپاتیت تا سیروز کبدی را شامل می‌شود، که در صورت درمان نشدن می‌تواند منجری به برخی از بیماری‌های قلبی  و در نهایت منجر به مرگ فرد می‌شود.
  • کبد چرب از طریق برخی از مسیر‌های سیگنالینگ از جمله APELIN/APJ می‌تواند باعث آسیب و فیبروزه شدن قلب شود.
  •  گنجاندن پروبیوتیک ها در رژیم غذایی افراد به همراه انجام تمرینات تناوبی شدید، می‌توانند از طریق بهبود میکروبیوتای روده، کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب، کاهش میزان چربی بدن و از طریق سیستم رنین-آنژیوتانسین از بیان این مسیر  جلوگیری کرده و به بهبود افراد کمک کنند.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • ترکیب پوشش‌های صمغ دانه مریم گلی و صمغ زانتان با نسبت 2/0 درصد، بیشترین کیفیت و بازارپسندی را در میان تیمارها نشان داد.
  • پوشش‌های خوراکی با جلوگیری از کاهش وزن میوه و مهار فعالیت آنزیم پلی فنل‌اکسیداز، نقش مؤثری در حفظ کیفیت لیموترش ایفا کردند.
  • پوشش‌های خوراکی به طور مؤثری از فعالیت ضد‌اکسیدانی، محتوای فنل و فلاونوئید میوه محافظت کردند.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • شرایط استخراج روغن از دانه‌های ریحان به کمک امواج فراصوت با روش سطح پاسخ بهینه‌سازی شد.
  • خصوصیات روغن استخراج شده با روش فراصوت با روش متداول سوکسله مورد مقایسه قرار گرفت.
  • عواملی همچون زمان فراصوت، دما و نسبت حلال به دانه بر بازده استخراج روغن، اندیس پراکسید و میزان استخراج ترکیبات فنلی تأثیر معنی‌دار نشان دادند.
  • روغن استخراج شده با فراصوت پایداری اکسیداتیو بهتر، اسید چرب آزاد کمتر و قدرت مهار رادیکال آزاد بیشتری نسبت به روش سوکسله نشان داد.
  • تفاوت قابل توجهی در ترکیب اسیدهای چرب و فیتواسترول‌ها در دو روش مشاهده نشد.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • دانه آفتابگردان مستعد آلودگی به PAHs در اثر فرآیند بو دادن و آلودگی محیطی با افلاتوکسینB1  است.
  • میزان آفلاتوکسین B1 در پوسته دانه‌های آفتابگردان بیشتر از مغز بود.
  • میزان PAHs در مغز  دانه‌های آفتابگردان بیشتر از پوسته  بود.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • همکاری دانشگاه و صنعت غذا، علی‌رغم پتانسیل بالای آن در توسعه پایدار و نوآوری، با موانع متعددی در ایران روبرو است.
  •  تفاوت‌های بنیادین در فرهنگ سازمانی و اهداف دانشگاه و صنعت، همراه با بروکراسی پیچیده و کمبود زیرساخت‌های مناسب، از جمله عوامل بازدارنده در ایجاد تعامل پویا و مؤثر بین این دو نهاد محسوب می‌شوند.
  •  شکاف عمیق بین نیازهای واقعی صنعت و خروجی‌های دانشگاهی، به همراه موانع قانونی مرتبط با مالکیت فکری و تجاری‌سازی ایده‌ها، از دیگر عوامل محدودکننده همکاری مؤثر بین دانشگاه و صنعت هستند.
  •  توسعه فرهنگ همکاری بین دانشگاه و صنعت، مستلزم تلاش مشترک تمامی ذی‌نفعان، به ویژه دولت، است.


:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: نمایه های نشریه ::

این مجله در پایگاه های زیر نمایه می شود:

SCOPUS, Chemical Abstracts Services (CAS), CINAHL, Index Copernicus, EMRO, CABI, ISC, SIDIran Medex and Magiran

Google Scholar

>
:: ثبت کارآزمایی بالینی ::
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: فرم تعهد نویسنده ::
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 4797
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 8
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 22408367
بازدید 24 ساعت قبل: 3954
::
Academic Web Tools
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4710